انتخاب : سایت ها زرد ایرانی در تازه ترین جنجال خبری با انتشار تصاویری، مدعی شدند که یک خواننده مشهور غربی ایرانی است!
به گزارش «انتخاب» ؛ این سایت ها ضمن کشف نام خانواده شکیرا، نوشته اند: بتازگی شایعه شده است که خانم شکیرا از پدر و مادر ایرانی متولد شده است و اصالتا ایرانی است شکیرا (شکیلا دیبافر) بعد از سی سال به آغوش خانواده اش بازگشت!

این سایت ها که تنها منبع انتشار چنین خبری در کل جهان هستند، نوشته اند: شکیرا هنرپیشه و خواننده معروف اسپانیایی بعد از سی سال جدایی خانواده خود را یافت. منوچهر و نوش آفرین دیبافر، مادر و پدر شکیرا، که از درباریان به نام زمان شاه بودند پس از انقلاب به امریکا مهاجرت کرده و پناهنده شدند. ولی به دلیل مشکلات سیاسی و مالی سرپرستی شکیرا را که آن زمان کودکی ۲ ساله بود، به خانواده ای اسپانیایی سپردند. تا این که ماه گذشته شکیرا به کمک خانم اپرا ویفری، مجری معروف اپرا شو، موفق به دیدار خانواده اش در امریکا شد.

این سایت ها که تخصص شان، «به بهره برداری رساندن پروژه ایرانی شدن چهره های مشهور جهان» است، اضافه می کنند: وی گفت بسیار از این دیدار خوشحال است و دوست دارد وقت بیشتری را صرف خانواده اش کند. او همچنین گفت که با وجودی که در اسپانیا و با فرهنگ اسپانیایی بزرگ شده است اما دوست دارد درباره ریشه های ایرانی خود تحقیق کند.

این در حالی است که چنین خبری در سایت های معتبر انگلیسی زبان دیده نمی شود!
قابل توجه کاربران محترم:
توجه کنید که درج رای مثبت به مطالب، به معنی تایید مطلب و یا علاقه به محتوای خبر نیست و طبعا درج رای منفی نیز به معنی عدم علاقه به محتوای خبر نخواهد بود. سیستم شمارش آرا کمک میکند تا مطالب مهمتر، به انتخاب کاربران سایت، از دیگر مطالب مجزا شده و در بخش مطالب داغ ظاهر گردند. ممکن است یک خبر ناگوار از ارزش خبری بالایی برخوردار بوده و صحیح تر آن است که کاربران به این خبر رای مثبت داده تا در بخش خبرهای داغ سایت در معرض دید بینندگان بیشتری قرار گیرد. بنابراین درج رای مثبت و یا منفی به معنای مهم بودن خبر و یا بی اهمیت بودن آن است.