
لاشه هواپیمای ناپدید شده در استان گیلان همراه با اجساد دو سرنشین آن بعد از 30 روز تجسس کشف شد.
حسین درخشان، سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر از کشف اجساد دو سرنشین هواپیمای ناپدید شده در استان گیلان خبر داد و درباره جزئیات این حادثه به مهر گفت: 29 تیر ماه امسال یک فروند هواپیمای آموزشی با دو سرنشین بر فراز آسمان رودسر استان گیلان ناپدید شد که پس از اطلاع موضوع به هلال احمر 74 نفر از امدادگران در قالب هفت تیم، جستجو در منطقه را برای یافتن هواپیما و سرنشینان آن آغاز کردند.
پنج شنبه 29 تیرماه 91، یک هواپیمای شخصی با دو سرنشین در مسیر تهران - رامسر از رادار خارج شد. هواپیمای شخصی مدل جاایروء از فرودگاه آزادی اشتهارد نزدیک کرج به مقصد رامسر بلند شد، اما در ادامه مسیر از رادار خارج شد.
به گفته درخشان، پس از 30 روز تجسس سرانجام عصر دیروز لاشه هواپیما در ارتفاعات چابکسر کشف شد: اجساد دو سرنشین هواپیما نیز در بالای درختی در همان منطقه پیدا و از سوی امدادگران به پائین منتقل شد.
مدیر روابط عمومی سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: علت این حادثه از سوی کارشناسان در حال بررسی است.
قابل توجه کاربران محترم:
توجه کنید که درج رای مثبت به مطالب، به معنی تایید مطلب و یا علاقه به محتوای خبر نیست و طبعا درج رای منفی نیز به معنی عدم علاقه به محتوای خبر نخواهد بود. سیستم شمارش آرا کمک میکند تا مطالب مهمتر، به انتخاب کاربران سایت، از دیگر مطالب مجزا شده و در بخش مطالب داغ ظاهر گردند. ممکن است یک خبر ناگوار از ارزش خبری بالایی برخوردار بوده و صحیح تر آن است که کاربران به این خبر رای مثبت داده تا در بخش خبرهای داغ سایت در معرض دید بینندگان بیشتری قرار گیرد. بنابراین درج رای مثبت و یا منفی به معنای مهم بودن خبر و یا بی اهمیت بودن آن است.