كار گروه بانوان و خانواده استانداري سيستان و بلوچستان در اقدامي تعجب برانگيز بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) كه مورد استفاده بيمارا ن خاص تالاسمي و هموفيلي بود را به زايشگاه تبديل كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري انتخاب در زاهدان، به پيشنهاد دكتر صالحي رياست دانشگاه علوم پزشكي طرح تجهيز و تاسيس زايشگاه در بيمارستان حضرت علي اصغر زاهدان به تصويب كارگروه بانوان و خانواده استان مي رسد. در اين مصوبه آمده است : به علت مرگ و مير بالاي نوزادان در استان و ايجاد محيطي امن براي مراجعه بانوان استان براي امر زايمان در داخل شهر زاهدان اين مركز تأ سيس ميگردد.
لازم به ذكر است كه سالهاي سال محل بيمارستان علي اصغر زايشگاه بوده است و مسئولين وقت به اين نتيجه رسيده بودند كه اين مكان براي زايشگاه مناسب نيست و آن را به مكان ديگري دركوي قدس انتقال دادند.
گفتني است اين بيمارستان هم اكنون مورد استفاده بيماران خاص تالاسمي و هموفيلي است كه از آغاز تولد تا پايان عمر بايد حداقل ماهي دوبار و هر بار حداقل 8 ساعت در بيمارستان باشند!
اين بيماران بايد ابتداي صبح خود را براي آزمايش بدهند تا در ساعت 9 الي 11 توسط پزشكان مخصوص معاينه شوند و از ساعت 12 به بعد هم كه خون مورد نياز آنها از انتقال خون مي رسد اقدام به تزريق خون مي كنند كه معمولا تا ساعت 6 بعد از ظهر به دراز مي كشد و اين معناي سه بار رفت و آمد به بيمارستان است.
اين در حالي است كه هم اكنون بيمارستان امام علي (ع) در شهر زاهدان با زايشگاهي مناسب مورد استفاده عموم قرار مي گيرد.