تجمع دانشجويان معترض در دانشگاه تهران همزمان با برنامه سخنراني رئيس جمهور در دانشگاه تهران، تعدادي از دانشجويان مرتبط با انجمن اسلامي دانشگاه و مجموعه دفتر تحكيم، دست به اعتراض در دانشگاه زده و با دانشجويان بسيجي دانشگاه درگير شدند.
به گزارش خبرنگار نوسازي از دانشگاه تهران، همزمان با برنامه سخنراني رئيس جمهور در تالار علامه اميني دانشگاه تهران به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه ها دانشجوياني كه با پلاكاردهايي تحت عنوان، مجيد را آزاد كنيد، اساتيد اخراجي را بازگردانيد و ... است به اعتراض زده و همراه با مخالفت و ممانعت دانشجويان بسيجي دانشگاه تهران در مقابل درب كتابخانه داخلي دانشگاه تهران روبروي شده اند.
دانشجويان معترض شعارهايي از قبيل بسيجي حيا كن دانشگاه را رها كن و توپ تانك بسيجي ديگر اثر ندارد را به همراه شعر يار دبستاني من، سر مي دهند.
گفتني است، دانشجويان بسيجي دانشگاه تهران مقابل درب اصلي كتابخانه مركزي تجمع و دانشجويان معترض در ضلع شرقي كتابخانه مستقر هستند.
در زمان ارسال خبر، تعدادي از سر دسته هاي دانشجويان معترض با بلندگوهاي دستي در حال سخنراني براي دانشجويان معترض هستند. خبر تكميلي : به گزارش خبرنگار سرويس داخلي نوسازي دانشجويان بسيجي هم اينك در مقابل كتابخانه نماز جماعت اقامه مي كنند. دانشجويان معترض نيز با حركت به سمت درب غربي دانشگاه تهران اقدام به سنگ پراكني به سمت نيروهاي پليس مستقر در مقابل درب دانشگاه تهران مي كنند.



|