چهارشنبه 20 آگوست 2008 - 30 مرداد 1387
تهران ـ جمعه؛ محمد و شیرین تنها تا بعدازظهر فرصت دارند هزینه صافکاری ماشین تصادفی را که سوار آن هستند تأمین کنند، شیرین جرأت ندارد ماشین پدر را که یواشکی از خانه بیرون آورده و با آن تصادف کرده، با آن وضع به خانه برگرداند. آنها راهی خانه ای در شمال شهر می شوند تا با کاری که انجام می دهند، پول مورد نیاز را تأمین کنند.
بازیگران : مهران مدیری , باران کوثری , امین حیایی , بهاره رهنما , محمد رضا شریفی نیا , گوهر خیراندیش , نیلوفر خوش خلق , اکرم محمدی , صابر ابر , نیما شاهرخ شاهی , امید روحانی ,
کارگردان : پریسا بخت آور
محصول : 1386
بالاخره بعد از چند وقت يه فيلم خوب ديديم.
واقعيتهاي تلخي هست و اينكه هر كسي به فكر خودشه البته همه جاي دنيا اينجوريه ولي اينجا كسي بخاطر خودش كس ديگري را زير پا نميزاره ولي در ايران براحتي اينكار را ميكنند و تمام اين مسائل از صدقه سري اين آخوندهاست.
جمعه 1 شهريور 1387
farhad_uk - انگليس - لندن
جناب سرهنگ خيلي مخلصم
جمعه 1 شهريور 1387
manhatan - فرانسه - پاريس
به به ! به به ! عجب ! خیلی حال کردم بوی یک کودتای فرهنگی میاد ای ول همون پـــــدر خـــوانـــده معروف
شنبه 2 شهريور 1387
fzx580 - كانادا - Toronto
با سلام به همه دوستان
اين فيلم خوبي بود كه زندگي طبقه خاصي از جامعه متنوع ايراني را بخوبي و با ظرافت هاي خاص خودش نشان ميداد. باي احسنت گفت به كارگردان فيلم كه البته براي من چهره تازه و ناشناخته هستند. فقط 2 نكته در فيلم براي من نامعقول بنظرم رسيد: اول رفتار معقول و مناسب نيروي انتظامي كه هيچ همخواني با واقعيت ندارد. دوم پايان نامفهوم فيلم كه شايد اينهم به صلاحديد و براي دلخوش كني سيستم امنيتي كشور گذاشته شده است. در كل فيلم خوبي بود و من باز هم از كارگردانش تشكر ميكنم.