سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: بیانیه حماس پیشنهاد متقابل بود و نه پذیرش آتش‌بس

دویچه وله: متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادعای حماس مبنی بر این که این گروه، پیشنهاد آتش‌بس را پذیرفته رد کرد. به گفته میلر، حماس صرفا به پیشنهاد طرف مقابل اصلاحیه‌ زده و با پیشنهادهای متقابل به آن پاسخ داده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا، خبرهای منتشر شده مبنی بر این که حماس، اندکی پیش از پیشروی نیروهای اسرائیلی در رفح پیشنهاد آتش‌بس را پذیرفته است، رد کرد. متو میلر در نشست خبری در پاسخ به خبرنگاران گفت که حماس صرفا "به پیشنهاد طرف مقابل اصلاحیه‌ زده" و "با پیشنهادهای متقابل به آن پاسخ داده است."

او همچنین افزود که اسرائیل، با آن چه که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا اواخر ماه گذشته میلادی تحت عنوان "پیشنهادی سخاوتمندانه" توصیف کرد موافقت کرده بود. به گفته میلر، پیشنهادی که روی میز بود، این پیشنهاد بود و نه آن پیشنهادی که حماس پیش از حمله اسرائیل به رفح مدعی پذیرش آن شد.

میلر در ادامه تصریح کرد: «به نظر می‌رسد حماس در بیانیه‌های عمومی خود به صراحت اعلام کرده است که دیروز آن پیشنهاد را پذیرفته‌ است. اما این کاری نیست که آن‌ها انجام دادند. آن‌ها با اصلاحیه‌ها یا پیشنهادهای متقابل پاسخ دادند و ما اکنون در حال بررسی جزئیات هستیم.
 
این نخستین باری است که یکی از طرف‌های میانجی‌ طی ۲۴ ساعت گذشته به طور علنی در خصوص ادعای حماس مبنی بر پذیرش آتش‌بس شفاف‌سازی می‌کند.

اوایل امروز، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در اظهارنظری دوپهلو و مبهم گفته بود که پاسخ حماس "نشان می‌دهد که [طرف‌های درگیر] باید بتوانند شکاف‌های باقی‌مانده را پر کنند".

اما اینک متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده در اظهاراتی که موضع گروه تروریستی حماس و ادعای این گروه مبنی بر پذیرش آتش‌بس را روشن می‌کند یادآور شد: «اغلب رسانه‌ها بیانیه حماس را گزارش کردند که پیشنهاد میانجی‌گران قطری و مصری مبنی بر معامله گروگان‌ها را به طور واقعی پذیرفته است.»

میلر افزود: «من این گزارش دادن‌ها را مقصر نمی‌دانم. این همان چیزی است که بیانیه [حماس] گفته است. اما این بازتاب دقیقی از آنچه که اتفاق افتاده نیست. حماس پیشنهاد آتش‌بس را نپذیرفته است. حماس [صرفا به آن] پاسخ داده و در پاسخ خود چند پیشنهاد طرح کرده است.»

پیش از این بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز پیشنهاد حماس را "بسیار دور از خواست‌های حیاتی اسرائیل" توصیف کرده و گفته بود که پیشنهاد حماس، "با هدف اخلال در ورود نیروهای ما به رفح بود"، اما "این اتفاق رخ نداد".

نتانیاهو همچنین افزود که به تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی که در حال حاضر در قاهره است دستور داده است که "قاطعانه" بر روی شرایط اسرائیل برای آزادی گروگان‌ها و خواسته‌های امنیتی آن بایستند. او تاکید کرد که اسرائیل به موازات آن به عملیات نظامی خود علیه حماس ادامه می‌دهد.
+23
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۳
    خداوند - آسمان، ایران
    اگه اسرائیل بتونه غزه رو مال خودش بکنه میتونه یه کانال از دریای سرخ به دریای مدیترانه بکشه در رقابت با کانال سوئز مصر که هم مرز غربیش امنیت پیدا میکنه با کانال و هم سود سرشاری نصیبش میشه چون همه کشتیهای غربی و یهودی از این کانال رد خواهند شد ، هم اقتصاد هم امنیت، فقط اول یه جوری به هر بهانه ای باید غزه رو بگیره، یه بار نقشه رو‌ ببینین میدونین چی به چیه
    4
    7
    ‌چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا
    آفرین به اسراییل ، ملت ایرانی نه ایرانی نما همه طرفدار اسراییل و ضد مفت خورهای حماس هستن
    4
    13
    ‌چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    این اعضای حماس قشریون وحشی و عقب افتاده ای و حقه بازی هستند که حتی از جان کودک خودشان می گذرند تا به بهشت خیالی محمدی برود. مخ این افعی ها مسموم است و نباید زخم باز باقی بماند چون این اندیشه باعث حوادث خوفناک بیشتری در ابعاد بزرگتر خواهد شد
    2
    14
    ‌چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.