اغلب کشورهای غربی مراسم تحلیف ولادیمیر پوتین را تحریم کردند

 ولادیمیر پوتینرادیو فردا: ایالات متحده آمریکا، کانادا، بریتانیا و بخش بزرگی از کشورهای اروپایی مراسم تحلیف ولادیمیر پوتین برای پست ریاست‌جمهوری روسیه را بایکوت کردند.

پوتین ۷۱ ساله ماه مارس سال جاری میلادی به عنوان برنده انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه اعلام شد و برای پنجمین دور این پست را در اختیار گرفت.

او طی ۲۵ سال گذشته، قدرت را در این کشور در دست داشته است.

سخنگوی کرملین می‌گوید همه نمایندگی‌های دیپلماتیک کشورهای جهان برای حضور در مراسم تحلیف پوتین که روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت برگزار می‌شود، دعوت شده‌اند.

میتیو میلر سخن‌گوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که هیچ نماینده‌ای از طرف این کشور در مراسم سوگند پوتین شرکت نمی‌کند.

او گفت ما قطعاً انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه را آزاد و عادلانه نمی‌دانیم.

آلمان، کانادا و بریتانیا نیز گفته‌اند در این مراسم شرکت نخواهند کرد و سخنگوی اتحادیه اروپا نیز به رویترز گفته است سفیر اتحادیه در مسکو به مراسم تحلیف پوتین نخواهد رفت.

سه کشور بالتیک، استونی، لیتوانی و لتونی که سفرای خود را از مسکو فراخوانده‌اند نیز هرگونه حضور در مراسم سوگند ریاست‌جمهوری پوتین را رد کرده‌اند.

وزیر خارجه لیتوانی می‌گوید انزوای روسیه و خصوصاً «رهبر جنایت‌کار» آن باید ادامه یابد و اولویت مردم و دولت لیتوانی حمایت از اوکراین و مبارزه مردم آن با تهاجم روسیه است.

الجزیره می‌نویسد جمهوری چک نیز انتظار نمی‌رود نماینده‌ای به این مراسم بفرستد.

به رغم درخواست اوکراین از کشورهای متحدش برای بایکوت مراسم تحلیف پوتین، رویترز نوشته احتمالاً نماینده‌های مجارستان، اسلواکی و فرانسه در این مراسم حضور یابند.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه روز گذشته در دیدار با همتای چینی خود گفت ما با روسیه یا مردم آن در جنگ نیستیم و هیچ تمایلی برای تغییر رژیم در مسکو نداریم.

وزارت خارجه اوکراین اما در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اوکراین هیچ دلیل قانونی برای به رسمیت شناختن پوتین به عنوان ‌یک رئیس‌جمهور منتخب دموکراتیک و قانونی فدراسیون روسیه نمی‌بیند».

این کشور از شرکا و متحدین خود خواسته است در مراسم تحلیف «ریاست‌جمهوری مادام‌العمر» پوتین شرکت نکنند.

این مراسم یک روز پس از آن برگزار می‌شود که روسیه برنامه‌های خود را برای رزمایش تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی اعلام کرد و آن‌ها را پاسخی به اقدامات «تحریک‌آمیز» کشورهای غربی بر سر جنگ اوکراین عنوان کرد.

روسیه از دو سال پیش تهاجم نظامی به اوکراین را آغاز کرده و با تحریم‌های گسترده غرب مواجه شده است.
+53
رأی دهید
-16

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    آزادی سیاسی در ایران، خیلی‌ از روسیه بیشتر هست. - درست هست که در ایران، مقام کل قوا وجود دارد و ثابت است، اما هیچ نباشد، رییس‌جمهورها بنا به قوانین ساختار جمهوری، تغییر می‌کنند، و سیاست‌های‌شان هم با یکدیگر فرق‌هایی‌ دارد، - اما در روسیه، پرزیدنت خود را ابقا کرده، و هربار هم که به‌حالت نمادین دوباره انتخاب می‌شود، مراسم تحلیف نیز برگزار می‌کنند، که این مساله‌ی "برگزاری مراسم تحلیف"های تکراری، خیلی‌ خنده‌دار است، - مثل این هست که یک زن، در طول زندگی‌، صد بار "شب زفاف" را تجربه کند!. / - البته این مهم را نیز نباید نادیده گرفت، که فضای فکری مردم روس، همانند ساختار ظاهری تخم مرغ است، - به بیان دیگر، یک دنیا تخم مرغ هم که داشته باشی‌، از هر زاویه که به هر کدام از آن‌ها نگاه کنی‌، همگی‌ دارای یک شکل هستند، - مردمان روس نیز، همگی‌ مثل هم فکر می‌کنند و خلاقیت تفکری ندارند - در حالی‌که سایر مردم جهان این‌گونه نیستند، و هرکدام دیدگاه‌های مخصوص به‌خود را دارند، اما ۹۹ درصد روس‌ها، همه کپی یکدیگر از جهت تفکری هستند.
    4
    7
    ‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    چلیپا - جزایرسلیمان، جزایر سلیمان
    دلیل اینه.پوتین دوماه پیش حرفی زدکه به مزاغ اروپایی خوش نیومد.گفت.حاکمیته 500ساله غرب بردنیا داردبپایان می رسد.اگع از سال 1530 حساب کنیم.آغازسفرهای ماژالان.کیریستوف کولمب.سال 2030 پایان حاکمیت غرب.قدرت دوباره بشرق برمیگر
    16
    4
    ‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    چلیپا - جزایرسلیمان، جزایر سلیمان
    حالا گیریم که قدرت به بلوک شرق برگرده چیش به ما ایرانیان میرسه جز اینکه روسیه قدرت بگیره ضمنا همونهایی که حرص و جوش می‌زنند که غرب بده چرا توله های خودشون هیچکدوم حاضر نیستند برند روسیه و چین زندگی کنند و همه شون تو کشورهای غربی ولو هستند شما هم یک سفر برو روسیه ببین مردمش با چه بدبختی دارند زندگی می‌کنند تنها در آلمان هزاران روسی زندگی می‌کنند که به هیچ وجه حاضر به برگشتن به روسیه نیستند
    1
    11
    ‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    گرامی ، بازنگری تاریخ روسیه و حتی اتحاد جماهیر شوروی نشان می‌دهد که مردم روسیه بطور کلی همواره رهبر مقتدر را ترجیح می‌دهند ، رهبر مقتدر لازم نیست دمکرات و روشنفکر و خوش قلب باشد ، بلکه ملیگرایی ، جاه طلبی ، را جذاب تر می بینند ، از ایوان‌مخو ف ، تا پتر کبیر ، تا کاترین کبیر ، بعدها دیکتاتوری مانند استالین و اکنون پوتین ، ، اگر روسیه کوچکترین ضعفی نشان بدهد از درونش ۲۰ کشور جدید متولد میشه , گرباچف و یلستین خواستند با قوانین غرب و ناتو و‌اتحادیه اروپا وارد بازی مدرنیت بشوند ، کل بلوک شرق ، پیمان ورشو ، کشورهای بالتیک ، ارمنستان ، اوکراین ، گرجستان و آذربایجان ، تاجیکستان ، ازبکستان را از دست دادند ، وارد اتحادیه اروپا نشدند ، و از اون طرف ۱۵ کشور اروپایی دیگر را علیه روسیه تو ناتو برایش ردیف کردند ، ‌و اگر پوتین ضعف نشان بده قفقاز را هم ازش جدا می‌کنند ، همان سلاخی که بریتانیا با امپراطوری عثمانی کرد ، نظر مردم هم هیچوقت مطرح نیست اگه بود جزیره کورس از فرانسه ، ایرلند شمالی از بریتانیا ، و شمال و جنوب فرانسه هم کشور مستقل می‌شدند ، در دنیای سیاست عدالت حرف اول را تمیزند
    2
    7
    ‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    golden remix - استکهلم، سوئد
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    همانطور که همه ما میدانیمآمریکا کشوری هست که توسط مهاجرین شکل گرفت در آمریکا سیستم تعیین کننده است نه افراد.سیستم حکومتی چند لایه! رویای آمریکا را با یک تبلیغ کوکا کولا و هالیوود جا انداختن . روسیه کشوری هست که از قبل وجود داشته در روسیه فرد به سیستم چربش داره رویای روسیه هیچ وقت شکل نگرفت روسها در این زمینه اصلا برنامه ای نداشتن من یادم میاد قدیما یک فیلم آمریکایی را از کانال روسی میدییم حتی به خودشان زحمت نیمدادندکه صدای اصلی فیلم را قطع کنند منطورم این است که روسها در تبلیغات و ایجاد رفاه به غرب باخته اند و هم و غمشان اسلحه و فضا و اینا بود. تعادل درقدرت شرق و غرب حتما برای مردم ایران مفید خواهد بود. الان رژیم ایران با آمریکا قایمکی هم شده باشن لب و بوسه میگرند اما مردم ایران دارن بها میدن. همین حکومت دلار برجهان چقدر مردم ایران را آچمز کرده. به نظرمن نباید چون با رژیم ایران مخالف هستیم آمریکا و غرب را هم همیشه پرستش کنیم.
    4
    2
    ‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    تحلیل واقع‌گرایانه‌ای را مطرح داشتید. - و همچنین یک نکته، که در کشورهایی چون ایران، اکراین و روسیه، این زبانزد حاکم است؛ "از ماست که بر ماست"، یعنی‌ دستگاه، از بطن تفکرات آحاد مردم و اکثریت جماعت، زاده و ادامه پیدا می‌کند. - ایرانی‌جماعت، مذهبی‌ هست (مقدس‌نما)، نمونه‌اش مراسم‌های مذهبی‌ که مردم خودشان اینقدر خرج می‌کنند و دیگ کنار دیگ می‌گذارند، پس دستگاه هم همیشه انعکاس این ویژگی‌ خود مردم بوده و مذهبی‌ هست (حتا زمان شاه، خیلی‌ها انتقاد می‌کردند که چرا در سینما زن نیمه‌برهنه نشان می‌دهند، فساد فساد ---). / مردم روس‌جماعت نیز، به حالات قهرمانی فکر می‌کنند، از این‌رو حاکمان‌شان نیز، حالات قهرمانی مثل یک بوکسور به‌خود می‌‌گیرند. این‌ که پوتین هرچند وقت یک‌بار، یا در کابین هواپیما، و یا سوار بر اسب، و امثال چنین کارهایی نشان داده می‌شود، یعنی دارد ذهن دنیای روس را به‌تصویر می‌کشد، تا بقا پیدا کند، - همانگونه که شاه نیز می‌رفت به زیارت و نماز هم می‌خواند و عکس آن پخش می‌شد، تا روح ایرانی‌جماعت که مقدس‌نما هست، سیراب گردد. - از ماست که بر ماست.
    1
    2
    ‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    golden remix - استکهلم، سوئد
    این ها رو چرا برای من میگی گرانقدر به انگل زاده ها بگید که برای گرفتن اقامت آمریکا و کانادا سر و دست می‌شکنند شما هم یک سفر به روسیه کنید بد نیست کمی دستتون میاد زندگی در روسیه بخصوص خفقان رو ملاحظه کنید ضمنا چرا مردم دنیا همه در لاتاری آمریکا شرکت می‌کنند همه اش بخاطر تبلیغات هست؟ دموکراسی نقشی نداره؟ .
    1
    3
    ‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    golden remix - استکهلم، سوئد
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    اتفاقا دوست دارم برم روسیه را ببینم بدتر از ایران نیست که!. دموکراسی که خوبه که و آمریکا هم کشور خوبیه البته بهتره با پای صحبت آمریکایی هایی هم بشینی که اصیل هستن اما نظرشان در مورد آمریکا و دموکراسیش منتقدانه هست اینا حتی بچه هاشون را درخونه تعلیم و تربیت میکنند هم اسکولینگ در. من منظورم اینه که آمریکا کشور خوبی هست خوش به حال مردمش و کاناداییها و مکزیکیها ما در خاورمیانه هستیم و توازن قدرت در دنیا به نفع کشورماومردم داخلش میتواند باشد. من با انگل زاده ها و مخالف انگل زاده ها کاری ندارم انها منطقشان در ضد هم بودن است وبس. ما یک طیف بی طرف و طرفدار ایران هم لازم داریم
    1
    3
    ‌چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.